Местната комисия за борба срещу противообществените прояви на малолетните и

...
Местната комисия за борба срещу противообществените прояви на малолетните и
Коментари Харесай

Организират фотоконкурс за красотите на Берковица

Местната комисия за битка против противообществените прояви на малолетните и малолетните в Берковица афишира конкурс за снимка на тематика „ Моята Берковица “.
Категориите са три:
Селфи с моя роден край – в тази категория могат да вземат участие селфи фотоси, на които попадат едно или повече лица без ограничаване за това дали са направени измежду природата или в обитаемо място;
Пейзажна снимка – категорията е предопределена само за фотоси на естествени обекти, забележителности и явления, направени на територията на община Берковица. В нея е възможно да вземат участие фотографии на замъци, паркове, монументи, здания, тъй наречените при изискване, че те са снимани отвън урбанизираните зони на общината;
Градска снимка – категория, напълно отдадена на Берковица и прилежащите й обитаеми места. Допустими за присъединяване са само фотоси на обекти в града и селата от общината.
В състезанието могат да вземат участие деца на възраст от 8 до 18 ненавършени години със свои авторски фотоси, като за всяка от категориите един участник може да изпраща до 3 броя фотографии. Всяка снимка би трябвало да е съпроводена с информация за снимания обект и участващите лица в фотографията (ако тя е в категорията селфи). Крайната дата за изпращане на фотосите е 20.08.2018 год. включително
Фотографиите се изпращат на e-mail: [email protected] с категорично посочени: три имена на участника, възраст, клас и учебно заведение, адрес, телефон за връзка, както и за коя категория са фотосите.
Фотографиите ще бъдат оценени и класирани от комисия, включваща професионален фотогораф.
Обявяването и награждаването на спечелилите ще се състои на 04.09.2018 год. в 17.30 часа. във фоайето на НЧ „ Иван Вазов 1872 “. Първите 10 наградени от всяка категория ще вземат участие в галерия, подредена във връзка 8 септември – празника на Берковица.
Авторите на призовите фотографии ще бъдат наградени с парични награди. 1-во място - ваучер на стойност 150 лева, 2-ро място - ваучер на стойност 80 лева и 3-то място - ваучер на стойност 50 лева. Предвидени са и поощрителни награди за всички участници.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР