Местната коалиция “Продължаваме Промяната - Демократична България (Спаси София) откри

...
Местната коалиция “Продължаваме Промяната - Демократична България (Спаси София) откри
Коментари Харесай

ПП-ДБ откри кампанията си

Местната коалиция “Продължаваме Промяната - Демократична България ” (Спаси София) откри акцията си за изборите на 29 октомври. Официалният старт на акцията беше даден със особено събитие край НДК. Под мотото “София на ярко ”, политици и симпатизанти осветиха едно от многото тъмнит места в София. На събитието участваха претендентът за кмет Васил Терзиев, лидерът на листата с общински съветници Борис Бонев, претендентите за районни кметове, както и претендентите за общински съветници. Да ги поддържат бяха пристигнали и водачите на ПП-ДБ Асен Василев и  Христо Иванов.


-->
“Искаме да покажем, че дружно ще хвърлим светлина върху нашия град и върху значимите въпроси за него. Знаем, че софиянци можем да се оправяме доста по-добре и отхвърляме да се примирим с безконечното отблъскване на номера ”, оповестиха от обединението.

“В София ни би трябвало добър кмет. Трябва ни почтен човек. Трябва ни ухилен човек, който да отвори вратата към бъдещето. Човек, който да отключи капацитета на този град. Този човек се споделя Васил Терзиев ”, съобщи Христо Иванов.



“Освен това, което Христо сподели, на София ѝ би трябвало човек, който няма да се огъне. Трябва ѝ човек, който може да води борби. Човек, който може да скръцне със зъби, само че и да подходи по-меко, когато би трябвало. И отново да реализира стремежи резултат. Човек, който да почисти града от всички зависимости, от калните улици и тротоари, от обраслите градинки и който да ни провежда, с цел да помогнем това да се случи. Защото истината е, че един човек не може да оправи града. Можем всички ние дружно. Но ни би трябвало човек с ясна визия, който ще следва тази цел до края. За нас това е Васил Терзиев ”, съобщи Асен Василев.



“Не е обикновено да е мрачно в центъра на град като София. Уж европейска столица, а неосветен град. За страдание липсва светлина освен по улиците и по пешеходните пътеки, само че и светлина в настроението, липсва светлина и в делата на общината. Но ние освен ще осветлим проблемите, само че и ще покажем пътя към тяхното решение. Този град, всички ние, имаме по-голям капацитет и ще го осъществяваме. Ще го осъществяваме обединени с вашата поддръжка. Идваме да свършим работа и имаме вяра, че този път ще стане. И ще стане с помощта на вас ”, съобщи Васил Терзиев.



“Ние откровено имаме вяра, че хората имат потребност от време, с цел да създадат осведомен избор на ярко. Този избор обаче те го вършат в София - най-тъмната европейска столица. И безусловно, и преносно. Как може един кмет, в случай че е сполучлив, да е позволил сходен мрак в центъра на София? Как можем да допуснем, че град, който се ръководи подмолно, е ярък? Няма да го допуснем повече! Няма да допуснем повече сходни схеми! ”, сподели Борис Бонев.

“Заедно, обединени в този екип, ние ще променим това. Аз откровено имам вяра, че София може да излезе на ярко. Вярвам, че кварталите ни могат да бъдат уредени, чисти и красиви. Имаме потребност от политици с визия и воля, с цел да изкарат на ярко схемите и публичните поръчки на досегашната власт. ”, добави Бонев.

Приоритетите на “Продължаваме Промяната - Демократична България ” (Спаси София) са ясни от няколко месеца: здраве, благоприятни условия, ред и ефикасна община.  Пълната стратегия на обединението ще бъде показана идната седмица.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР