Местене на мебели, измерване на стени, смесване на цветове в

...
Местене на мебели, измерване на стени, смесване на цветове в
Коментари Харесай

Осем от най-популярните мобилни приложения за интериорен дизайн

Местене на мебели, премерване на стени, разбъркване на цветове в бояджийницата, безпределно търсене из каталози и строителни супермаркети, съвещания с другари за цветове и шарки и какви ли не още физически старания за реализиране на домакински уют към този момент са ни спестени с мобилни приложения за интериорен дизайн. Те предизвикат дизайнера в нас - чертаеш, снимаш от разнообразни ъгли, с клик преместваш стени, избираш щори и маси, даже слагаш арт статуетка над камината. И всичко наподобява толкоз действително, че можеш да спестиш безкрайните разправии с майстори и да проведеш ефикасни съвещания с експерти по какъв начин тъкмо мечтаеш да наподобява твоето пространство. Ето някои от най-популярните приложения, които могат да се намерят по едно и също време и в App Store и в Гугъл Play. Те не изискват специфични умения и образование, а залагат на въображението и креативните импровизации на всеки, които желае да сътвори мечтаното кътче във виртуалното пространство. И да го покаже на останалите, тъй като домът е по-красив, когато е споделен.
1. Planner 5D
e едно от най-използваните безвъзмездни приложения за интериорен дизайн с над 83 благ. консуматори. Приложението е въодушевено от Ashley HomeStore, Ikea, Williams-Sonoma, Mattress firm, Rooms to go и други огромни марки.
Интуитивният интерфейс улеснява любителското планиране, без да са нужни уроци или указания. Етажни проекти и изборът на мебели и аксесоари се вършат с 2D, а с превключване към 3D дизайн жилището се изследва и трансформира от всеки ъгъл. Лесно се проектират и по-малките архитектурни елементи като прозорци, стълби и загради. Цветове, шарки и материали могат да бъдат променяни, с цел да се откри неповторимият жанр на всеки консуматор. За това оказва помощ и функционалността за моментни фотоси, която разрешава да се прибавят сенки, осветяване и цветови нюанси. Приложението разрешава и виртуалното създаване на озеленяване и басейни.
Вдъхновение може да се почерпи от богатата изложба, където са разгласили дизайнерските си решения и другите консуматори. Приложението провежда седмични " борби " за най-хубав дизайн по дадена тематика с награди за спечелилите.
Реклама 2. Homestyler
оказва помощ елементарно да осъществите пространственото оформление, вътрешния дизайн, декорацията и ремонта на дома, както и да изберете мебели. Приложението е основано от Autodesk, прочут с професионалните дизайнерски стратегии AutoCAD, REVIT и 3ds Studio Max.
Инструментите на Homestyler са идеални за всеки дилетант дизайнер на виртуална стая. Приложението дава лесни насоки за дизайн на мечтаната вила за 20 минути да вземем за пример, а лесните функционалности за плъзгане разрешават да се сътвори неповторим личен дизайн. Инструментът за обзавеждане и декориране разрешава да се избират шкафове, уреди, мебели, килими и съвсем всички декоративни детайли. Каталогът съдържа хиляди мебели (IKEA, Target, Crate и т.н.), които могат да се интегрират във всяко пространство, да се съпоставят и да се заменят. Огромната библиотека от 3D модели включва мебели, камини, стени, подове, украшения, растения и други. Може да се вършат моментни фотоси на плана и да се резервират като.png или.jpeg. Реклама Приложението има седмични провокации и игри за дизайн по разнообразни тематики, а спечелилите получават за премия виртуални значки.
Homestyler разчита доста и на шерването на изобретателните хрумвания от потребителите, които са над 10 млн. в целия свят.
3. Houzz
е занимателен и елементарен метод да се проектира дом с няколко кликвания. Приложението е оглавявало класацията на The New York Times за " най-хубавите приложения за възстановяване на дома ". Washington Post го назовава " най-хубав източник за намиране на ентусиазъм ", а CNN - " Уикипедия за интериорен и екстериорен дизайн ".
Приложението разполага с над 25 млн. фотоси с висока разграничителна дарба на домашни интериори и екстериори. Изборът е по жанр, местонахождение или стая. С функционалността Sketch може да се разяснява и рисува непосредствено върху фотосите.
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР