Месопроизводителят от Североизточна България „Тандем-Попово“ за втора година партнира на

...
Месопроизводителят от Североизточна България „Тандем-Попово“ за втора година партнира на
Коментари Харесай

Тандем-Попово дава своя принос за по-чиста природа със закупена зелена енергия от ЕНЕРГО-ПРО Енергийни услуги

Месопроизводителят от Североизточна България „ Тандем-Попово “ за втора година партнира на ЕНЕРГО-ПРО Енергийни услуги в одобряването на „ зелената “ концепция за произвеждане и потребление на електрическа енергия от възобновими енергийни източници.

Собственикът на марките Meat (R)evolution и Антола потвърждава екологичния си метод на мислене и посредством понижаване потреблението на пластмаса в пакетирането. Богомил Недевски, шеф Продажби основни клиенти в енергийния снабдител на свободен пазар, връчи Удостоверение за зелена сила на притежателя и шеф на Тандем-Попово ООД, Валентин Русчев.

„ С ЕНЕРГО-ПРО Енергийни услуги мислим в една посока – запазване на околната среда посредством екологично насочено производството и обезпечаване на малко по-чисто бъдеще за нашите деца “, показа господин Русчев при връчването на удостоверението.

„ На мнение сме, че рационалното взаимоотношение с природата и потреблението на сила от възобновими енергийни източници е верният метод към възходящите потребности от жизненоважни запаси. Стремим се в нашата работа да се обръщаме към актуалните технологии на всички места, където това е допустимо. Услугата, която търсим, я намираме в предлаганата от нашите сътрудници от ЕНЕРГО-ПРО Енергийни услуги. Удовлетворени сме, че способстваме за устойчивото енергийно развиване в страната. “

ЕНЕРГО-ПРО Енергийни услуги предизвиква производството и търговията с електрическа енергия, генерирана по екологичен метод. Компанията издава Удостоверения за зелена сила в увещание на това, че продадената електрическа сила е създадена напълно от възобновими източници. Документът се базира на Гаранции за генезис, издадени от Агенция за стабилно енергийно развиване, които са благосъстоятелност на ЕНЕРГО-ПРО Енергийни услуги.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР