Месинджърът Телеграм, който по-рано беше обявил, че няма да се

...
Месинджърът Телеграм, който по-рано беше обявил, че няма да се
Коментари Харесай

Телеграм блокира сайт на Навални под натиска на властите заради вота в Русия |

Месинджърът " Телеграм ", който по-рано беше оповестил, че няма да се подчини на разпореждането на съветските управляващи да блокира уебсайт на опозиционера Алексей Навални, през днешния ден отстрани уеб страницата, съобщи Агенция Франс Прес. 

Руският телекомуникационен медиен регулатор изиска да бъде блокирано приложение - автоматизиран уебсайт (бот), посредством което гласоподавателите получаваха упътвания по какъв начин да гласоподават против претендентите на Кремъл на парламентарните избори, които се организират три дни в Русия и ще приключат на следващия ден.

" Епъл " и " Google " неотложно се с тези разпоредби, а Навални ги упрекна, че " отстъпват пред изнудването на Кремъл ", припомня Българска телеграфна агенция.  

Почти никой от противопоставящи се на съветския президент Владимир Путин претенденти не беше позволен до присъединяване в парламентарните избори. Затова последователите на Навални избраха тактиката за " мъдро гласоподаване ", т.е. поддържане на претендент, постоянно болшевик, който има най-големи шансове да сложи в усложнение претендента на ръководещата партия " Единна Русия ".

Специалното приложение даваше информация за кой от конкурентните претенденти да се гласоподава във всеки изборен регион на парламентарните избори, а и на десетките локални и районни избори, които се създават редом.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР