Месецът, посветен на борба с рака на гърдата, е октомври,

...
Месецът, посветен на борба с рака на гърдата, е октомври,
Коментари Харесай

10 храни, които ни предпазват от рак на гърдата

Месецът, отдаден на битка с рака на гърдата , е октомври, само че в Edna.bg имаме вяра, че всеки миг е подобаващ да приказваме за това по какъв начин да се предпазим от тази болест.

Заедно с профилактичните прегледи, подобаващото долни дрехи и по-дългото кърмене, храненето е един от факторите , които могат да повлияят на риска от развиване на заболяването.

Кои са храните, които могат да понижат заплахата от болестта, вижте в нашата изложба тук:
 10 храни, които понижават заплахата от рак на гърдата  10 храни, които понижават заплахата от рак на гърдата  10 храни, които понижават заплахата от рак на гърдата  10 храни, които понижават заплахата от рак на гърдата
Ние ще ви напомним още няколко фактора , които лекарите допускат, че са измежду аргументите за болестта:

- наследствена обремененост

, чиято майка си отиде от това заболяване. Актрисата взе съществени ограничения и посредством двойната мастектомия, която си направи, понижи шанса до най-малко.

- пластмасовите съдове и бутилки за вода

В бутилките и чашите за еднократна приложимост няма нищо рисково. Стига да се използват един път и течността в тях да не се загрявала.

Веднага си помислихте за кафето заран, нали? Ние ще ви подскажем и друго – съхранението на бутилираната вода сред завода и магазина не постоянно е по разпоредбите.

Не е изключено стековете с вода да са престояли на слънце дни наред преди да бъдат охладени и да ви бъдат продадени като „ свежа напитка “.
 image2_16x9.png Ретроградният Сатурн ни дава силата да променим света: какво да чака всяка зодия На фокус
Премахнете пластмасовите съдове и шишета от всекидневието си или намалете използването им до най-малко. В никакъв случай не загрявайте храна в пластмасови съдове.

Когато си поръчвате кафе и чай , дано да е в картонена чаша, а бъркалката използвайте единствено за безредие. Не я оставяйте в чашата с топлата напитка.

- готовите храни

Макар да няма изрично доказателство за връзката сред раковите болести и консервантите, в името на общото ви здраве и на положителната ви фигура, яжте храни, които са претърпели минимална обработка.
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР