Месец, след като санировката на жилищен блок 11 г в

...
Месец, след като санировката на жилищен блок 11 г в
Коментари Харесай

Месец по-късно: Възстановяването на срутената санировка в “Тракия“ още не е започнало

Месец, откакто санировката на жилищен блок 11 „ г ” в ЖР „ Тракия “ се срути, към момента не е почнало възобновяване й, съобщи кореспондент на TrafficNews .  
Прочетете още
Припомняме, че след мощна стихия, която се изви в Пловдив, изолационните панели се бяха отлепили и стоварили върху площадка на детска градина „ Кремена “, а за благополучие нямаше потърпевши. Причината за случая е, че по никакъв метод изолацията не е била закрепена, а единствено залепена.

От Община „ Тракия ” за медията ни оповестиха, че на идващия ден мястото е било разчистено, само че те не поемат отговорност и не могат да дадат информация за вредите, тъй като това касае частна компания.

TrafficNews се свърза и с фирмата- домоуправител на блок 11 „ г ”. От там споделиха, че живеещите в постройката сами са издирили въпросната фирма-изпълнител и са се договорили. От там прибавиха, че след случая, изпълнителят на плана е  бил на място и е поел уговорката да възвърне вредите за лична сметка. Срок обаче не е бил даден, а мястото към момента стои разрушено.

Надяваме се да не стане като в известната реклама, в която " тате даде обещание да ми купи колело, само че различен път ".





 

 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР