Месар от Нова Зеландия се подигра със здравословното състояние на

...
Месар от Нова Зеландия се подигра със здравословното състояние на
Коментари Харесай

Месар се подигра със здравето на Чарлз III СНИМКА

Месар от Нова Зеландия се подигра със здравословното положение на Чарл III. Подутите пръсти на монарха се трансфораха в обект на злостната смешка.

Новозеландецът започнал  да продава наденици, носещи имате на монарха. Заради зрителната аналогия сред подутите поради болест пръсти на новокоронования държател и месния артикул.



Хрумването си мъжът осърдно промотирал благодарение на обществените мрежи. Пишейки, че количествата от продукта са “ограничени ”, оповестява “Дейли Мейл ”.

Първоначално на страницата на магазина бил оповестен и колаж, на който на вместо длани Чарлз III има наденици. Изображението бързо е изтрито и заменено със фотография на настоящия артикул.

73-годишният Чарлз III страда от отичане на ръцете от няколко години. Сега обаче, когато ориста на Обединеното кралство е в тях, положението на кралските ръце и за какви заболявания приказват те още веднъж е във фокуса на публичното внимание.

Има няколко вероятни диагнози и те всичките са свързани с напредналата възраст на краля, а не с някакво остро заболяване, твърди пред " Дейли Стар " доктор Гарет Най.

Първата опция е Чарлз III да страда от задържане на вода, което води и до непрекъснато отичане на крайниците. Обикновено отоците са по краката, само че не са редки случаите, когато страдат и ръцете.

За да се удостовери тази диагноза обаче е нужно подутите ръце да бъдат натиснати в продължение на 10-15 секунди. Ако остане хлътналост сигурно става въпрос за задържане на течности, безапелационен е лекарят.

Възрастните хора могат да развият това заболяване от застоял метод на живот, споделя доктор Най.

Задържането на течности може да е породено и от контуция, неочаквани смени на температурата, ухапвания от инсекти. Но може и да издава проблеми с бъбреците, черния дроб или сърцето, в това число и задръстени кръвоносни съдове, изяснява обаче " Експрес ".

Друга от заболяванията, които могат да са извършител на толкоз ужасно отичане е артритът. Тя също е присъща за хората, които са надхвърлили 60 години и визира ръцете.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР