„Мерцедес“ C220 осъмна обезобразен във Варна – със забита кирка

...
„Мерцедес“ C220 осъмна обезобразен във Варна – със забита кирка
Коментари Харесай

Варненски адвокат получи предупреждение на тавана на колата си

„ Мерцедес “ C220 осъмна обезобразен във Варна – със забита кирка в тавана си. Клетият автомобил, жертва на нечий нефелен блян към мафиотски обноски за отправяне на безмълвни предизвестия, е благосъстоятелност на юрист от морската столица, заяви Блиц.

Юристът се прибрал през вчерашния ден към 18:30 часа и паркирал колата пред дома си в квартал „ Аспарухово “. На сутринта, тръгвайки за работа, заварил мерцедеса си с прилежно забита кирка в тавана. Веднага се свързал с полицията, на място последвал оглед, а той самия подал тъжба в локалното Четвърто РУП.

Според юриста виновен за забитата в тавана на колата му кирка е човек, с който е имал служебни взаимоотношения. Допреди 2-3 месеца се явявал в правосъдна зала по цивилен каузи, свързани с въпросното лице. Отказал се и предостъпил производствата на други свои сътрудници, защото схванал, че неговият прочут е разследван за измами в изключително огромни размери.

„ Преди към седмица ми се обади по телефона и ми сподели, че желае да се забележим. Обясни ми, че имало да се дават пари на някакви хора... Така и не разбрах нито какви са тези хора, нито защо би трябвало да им се дават пари. Но ми сподели, че той към този момент бил „ се оправил с тях “, но трябвало и аз също да дам пари, с цел да нямам проблеми. Поиска ми 10 000 евро. Казах му, че не знам въобще защо става въпрос и би трябвало да се забележим да ми изясни, само че след това реших, че е най-добре въобще да не се занимавам. И му споделих повече да не ме търси по никакъв метод. В противоположен случай – ще се обадя в полицията “, описа пред юристът.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР