Мерките, ограничаващи контактите между хората във Великобритания, може да се

...
Мерките, ограничаващи контактите между хората във Великобритания, може да се
Коментари Харесай

Карантината във Великобритания може да продължи най-малко година

Мерките, ограничаващи контактите сред хората във Англия, може да се наложи да останат в действие в продължение на една година, с цел да не бъде претрупана здравната система.

Това е заключението на Научния съвещателен съвет за извънрените обстановки (SAGE), който поучава държавното управление за другите разновидности, сред които да избира. То идва ден, откакто министър председателят Борис Джонсън сподели, че, в случай че страната се активизира, може да преодолее най-лошото за 12 седмици.

В документа на съвета се споделя, че кабинетът може да избира сред повече и по-малко рестриктивни ограничения на така наречен обществено разграничаване с друга дълготрайност. Но те би трябвало да бъдат в действие най-малко в продължение на 6 месеца и да работят през по-голяма част от годината.

Строгите ограничения включват закриване на учебни заведения (днес в Англия, Шотландия и Уелс е последният учебенденпред изатварянето им от понеделник) и възбрана за непосредствен контакт сред хората. По-облекчените са за уединяване на заразните хора и семейства.

В началото на седмицата лондонският Импириъл Колидж разгласява свои разновидности, съгласно които, при неявяване на лекуване и ваксина от ковид, изолирането на инфектираните може да се наложи да продължи 18 месеца.

Всичко, което би трябвало да знаете за: Коронавирусът (792)
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР