Мерките не са изненадващи. Те могат да са и по-тежки.

...
Мерките не са изненадващи. Те могат да са и по-тежки.
Коментари Харесай

Росен Желязков: Ще има зелени коридори за доставки на стоки и услуги от първа необходимост

Мерките не са изненадващи. Те могат да са и по-тежки. Не е изненада, че рекомендациите на щаба се реализират всекидневно и популацията е осведомено. Готвим се и с други ограничения. Това съобщи министърът на превоза Росен Желязков  Росен Желязков Росен Желязков е роден на 5 април 1968 година Той е магистър по право от Софийския университет „ Свети в предаването "Още от деня " по Българска национална телевизия.
Всичко по тематиката:Епидемията ковид (COVID-19) 1710
„ В Банско се открива по-строг надзор. Ще се открива повода за влизане или излизане от града. Това ще спре безцелното пътешестване на фона на изключителното състояние. Целта е да не се прекратява естествения развой на труд и лекуване, да вземем за пример “, добави той.

Затягат мощно изключителните ограничения

„ Има системи в стопанската система, които имат потребност от физическо наличие на работното място, само че огромна част от стопанската система може да се реализира отдалечено. Това ни дава добра опция да тестваме и развиваме дигитализацията “, акцентира Желязков.

Транспортният министър увери, че страната ще спомага на българите, които желаят да се завърнат в родината, като посочи, че огромна част от тях към този момент са се прибрали.

„ Затварянето на границите ни слага други въпроси. Какво вършат жители с двойно поданство. Имаме проблеми с немски туристи в Африка, на които можем да спомагаме да се приберат. Помагаме и чакаме и на нас да ни оказват помощ при потребност. Предвидено е даването на зелени директни коридори, в главната мрежа. Те ще се приоритизират за доставките на артикули и услуги от първа нужда. По тях ще се доставят и артикули за промишлеността. В края на краищата европейския стопански механизъм би трябвало да действа, с цел да може и останалите системи да работят - опазване на здравето, обществена система, сигурността. Трябва да осигурим естествената работа на инфраструктурата, превоз, водоснабдяване, телекомуникация и така нататък Длъжни сме да осигурим безпроблемното прекосяване по коридорите “, акцентира министър Желязков.


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 1710  Румънското здравно министерство: Идеално ще е 8-10 седмици да сме си по домовете Румънското здравно министерство: Идеално ще е 8-10 седмици да сме си по домовете  УМБАЛ-Бургас вкара УМБАЛ-Бургас вкара " рандеву " по вайбър за родителите на недоносените бебета  Белгия регистрира най-високия брой жертви на COVID-19 от началото на епидемията Белгия регистрира най-високия брой жертви на COVID-19 от началото на епидемията
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР