Мери, Алис и Виктория са имената, с които е най-вероятно

...
Мери, Алис и Виктория са имената, с които е най-вероятно
Коментари Харесай

Мери, Алис и Виктория са фаворитите за името на третото кралско бебе

Мери, Алис и Виктория са имената, с които е най-вероятно принц Уилям и херцогиня Катрин да кръстят третото си дете, демонстрират данните на букмейкъра " Уилям Хил ", представени от организация " Ройтерс ".

Залозите са Мери са най-високи – 3 към 1, за Алис – 6 към 1, и за Виктория – 8 към 1. Предположенията за момчета са Албърт, Артър и Фред/Фредерик, всички с възможност 12 към 1. Сред останалите имена, с които се спекулира, са Филип, Джеймс.

В последните дни се усилиха и залозите за Джак. Според в. " Мирър " по време на футболен мач предходната седмица принц Уилям споделил пред други почитатели " Ще упорствам да кръстим бебето Джак... или Джаки ", на футболиста Джак Грийлиш.

По традиция кралското семейство афишира пола на детето едвам след раждането му. Уилям и Кейт към този момент имат две деца – принц Джордж Александър Луи и принцеса Шарлът Елизабет Даяна. Заради Шарлът законът за наследяването бе по този начин изменен, че тя е четвърта в реда на наследството на короната (след дядо си Чарлз, татко си Уилям и принц Джордж) и не може да бъде изместена от родени след нея братя.

Миналата година дворецът Кенсингтън разгласи, че Катрин чака третото си дете през април, съгласно в. " Сън " терминът е на 23-ти. Както и при предходните си две бременности, херцогинята страдаше от тежко утринно гадене (хиперемезис гравидариум), което наложи бременността ѝ да бъде оповестена по-рано от обичайния трети месец. Хиперемнезис гравидариум визира към 1 на двеста дами и се показва в остро неразположение и повръщане, което може да бъде рисково поради дехидратацията.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР