Мераци да влязат в новия сезон Ергенът 3 имат бившите

...
Мераци да влязат в новия сезон Ергенът 3 имат бившите
Коментари Харесай

Пам с нови мераци

Мераци да влязат в новия сезон " Ергенът 3 " имат някогашните участници Пам Велидис и Елена. Двете бяха част от последния формат, само че по този начин й не завоюваха сърцето на пианиста Евгени.

Пищната моделка напусна сама шоуто по персонална причина. Докато траят фотосите на формата, доста добра другарка на Пам умира и тя взема решение, че би трябвало да приключи присъединяване. Елена пък стигна финала дружно с Валерия, само че Евгени я отряза и избра моделката.

В редица почитател групи на най-романтичното риалити настойчиво се твърди, че Пам и Елена са " пробвали " почвата към възможното си завръщане в предаването. Двете дами доста са харесали новия ерген - милионерът Александър. И Пам, и Елена към този момент са питали продуцентите за концепцията им, само че още не били получили отговор, издават източници. Кастингът за новия сезон още върти. Той ще завърши някъде в края на месеца. А през октомври определените отпътуват за Гърция, където този път ще се снима шоуто.

В същото време се появиха следващи клюки за раздялата на победителката от втория сезон Валерия и ергенът Евгени. Преди дни пианистът бе част от поредицата " Пощенска кутия за приказки ". Евгени се качи на сцената в София, само че до него, нито в публиката не бе видяна Валерия. Това е следващият слух, който разделя кучелюбката и виртуоза. След края на шоуто двамата отхвърлят да разясняват персоналния си живот. Пред " България Днес " преди близо месец моделката Валерия разкри, че към този момент няма да дами. Но даже не пожела да отговори на въпрос дали са дружно - нещо, което цяла България се пита.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР