Мениджърите на активи предупреждават, че предложенията за затягане на новите

...
Мениджърите на активи предупреждават, че предложенията за затягане на новите
Коментари Харесай

Индустрията на взаимните фондове в САЩ отблъсква плана за ценообразуване и ликвидност на SEC

Мениджърите на активи предизвестяват, че предложенията за стягане на новите условия за ликвидност и методите за ценообразуване за взаимните фондове в Съединени американски щати ще отхвърлен вложителите, ще понижат избора и ще ускорят гибелта на инвестицията средство, което е в основата на американските пенсионни спестявания.

Комисията по скъпите бумаги и тържищата на Съединени американски щати за първи път предложи предходната година да се изисква от фондовете да държат задоволително „ високоликвидни скъпи бумаги “, с цел да се оправят със загубата на 10 % от активите си за един ден и да употребявате способ, наименуван „ суинг ценообразуване “.

Агенцията сподели, че пазарните разтърсвания при започване на пандемията от Covid-19 демонстрират, че са нужни по-строги правила, с цел да се защитят купуващите и държащи вложители от загуби, когато други търговци нахлуят или излязат от избран фонд.

Но индустриалните групи неотдавна удвоиха напъните си да убедят надзорния орган да промени проектите си, заявявайки, че детайлностите ще н...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР