Мениджърът Стивън Джерард иска да види повече от големите имена

...
Мениджърът Стивън Джерард иска да види повече от големите имена
Коментари Харесай

Джерард иска повече от големите имена в нападението на Астън Вила

Мениджърът Стивън Джерард желае да види повече от " огромните имена " в офанзивата на Астън Вила, откакто тимът приключи наедно 1:1 против Нотингам Форест в мач от британското състезание по футбол.

Вила е на 16-о място с девет точки от също толкоз мачове.

" Бяхме по-добрият тим, само че не си свършихме работата в офанзивната третина на терена. За там би трябвало по-качествена игра и се надявам нападателите да приключват по-често ситуациите ", съобщи Джерард.

" Искам да видя повече от огромните ни имена в нахлуване, защото в последно време постоянно се пипвам, че приказвам точно за играта ни в последната третина. Надявам се да влезем допустимо най-скоро във форма, другояче ще трябват промени или в състава, или в схемата на игра.

" В нахлуване сме богати на гений и съм виждал момчетата да си правят работата. Имената и футболистите ги имаме, само че те към момента не са в най-хубавата си форма.

" На всички е ясно, че този тим би трябвало да вкарва по-често и да има повече точки. В това число и на мен, не съм си заровил главата в пясъка. Имахме опция да се изкачим на девето място и почитателите заслужаваха победа ".

Steven Gerrard reflects on.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР