Мениджърът Пеп Гуардиола похвали Ерлинг Халанд и отбора след победата

...
Мениджърът Пеп Гуардиола похвали Ерлинг Халанд и отбора след победата
Коментари Харесай

Гуардиола за феновете на Ман Сити: Предпочитам да ни освиркват и критикуват, отколкото да мълчат

Мениджърът Пеп Гуардиола похвали Ерлинг Халанд и тима след успеха против Уулвърхемптън.

Манчестър Сити завоюва семейството от 21-ия кръг на Висшата лига с помощта на хеттрик на 22-годишния норвежец. Той означи 31 гола в 26 мача за Сити.

За успеха

" Много съм удовлетворен. Представихме се доста добре и вкарахме голове в верния миг, изключително през второто полувреме.

Още една победа след успеха над Тотнъм - значимо е да продължим в същия дух. Вълците имат първокласен тим, само че ние ги приехме съществено и направихме страховит мач. "
 Манчестър Сити контракти гений от Аржентина
Манчестър Сити контракти гений от Аржентина

" Гражданите " ще платят 10 милиона евро

За Халанд

" В доста мачове го променихме. Ако постоянно беше играл 90 минути, може би щеше да вкара даже повече. Но е значимо Ерлинг да ни помогне да спечелим. Той е доста значим. "

За атмосферата на стадиона след думите му за почитателите

" Предпочитам да ни освиркват и подлагат на критика, в сравнение с да мълчат. Ако играем едва тук, желая почитателите, в случай че са недоволни, да освиркват, а не да мълчат.

Когато ни дават тази сила, играчите го усещат, аз го чувствам - дружно сме по-силни. Феновете идват на стадиона, с цел да се забавляват. Забавлявахме се тук през последните няколко години, дано го създадем още веднъж ", сподели старши треньорът на Ман Сити.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР