Мениджърът на заяви, че резултатите на неговия отбор правят работата

...
Мениджърът на заяви, че резултатите на неговия отбор правят работата
Коментари Харесай

Лампард обясни как напрежението му помага

Мениджърът на съобщи, че резултатите на неговия тим вършат работата му на " " по-вълнуваща и му дава опция да научи повече за себе си и своите играчи.

Очакванията бяха огромни при започване на акцията на Челси, откакто похарчиха повече от 200 милиона лири за нови играчи през летния прозорец, само че позицията на Лампард беше разтърсена с четири провали в последните им шест мача от Висшата лига, оставяйки ги девети в таблицата.

" Влязох в тази работа, очаквайки напън. Трябва да кажа, че аз съм малко чудноват и евентуално от време на време би трябвало да бъдеш малко чудноват, с цел да вършиш тази работа. Сега намирам това за по-голямо предизвикателство по добър метод от позиция на работата ми, тъй като мога да науча повече за себе си, мога да науча повече за всеки футболист, всеки член на личния състав. И в действителност това прави работата ми по-вълнуваща ", съобщи Франк Лампард.

Петима ученици на академията в Челси - Тино Анжорин, Джуд Сунсуп-Бел, Луис Бате, Тино Ливраменто и Хенри Лорънс - може да вземат присъединяване в мача с Моркамб за ФА Къп в неделя. " За тях това е ужасно преживяване. Страхотно е да можеш да прецениш младите играчи, освен какъв брой бързо минават към футболната страна, само че и какъв брой бързо личността им устоя на напрежението и равнището на подготовка ", добави Лампард.
Премиър лийг 18 кръг, вторник 12 януари  Лестър Сити 21:45  Челси
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР