Мениджърът на Уулвърхамптън Нуно Еспирито Санто заяви, че всички в

...
Мениджърът на Уулвърхамптън Нуно Еспирито Санто заяви, че всички в
Коментари Харесай

Нуно: Напълно вярваме, че Раул Хименес ще може да играе още този сезон

Мениджърът на Уулвърхамптън Нуно Еспирито Санто съобщи, че всички в клуба са сюрпризирани какъв брой бързо се възвръща нападателят Раул Хименес. През ноември мексиканецът претърпя нечовечен конфликт глава в глава със бранителя на Арсенал Давид Луис, който докара до строшаване на черепа му и претърпяна интервенция. Добрите темпове на възобновяване на 29-годишния състезател обаче дават мотиви за оптимизъм на Нуно Еспирито Санто и екипа му.

" Напълно имаме вяра, че Раул ще може да играе още през този сезон. Това е доста добра вест при метода, по който той се усъвършенства с всеки минал ден. Не единствено аз, само че и целият ни медицински щаб е сюрпризиран от напредъка му. Той минава с лекост всички мозъчни проби ", съобщи португалският управител на " вълците ".

Въпреки значимостта на Хименес за представянето на отбора, Санто не мисли да избързва с включването му в игра. " Искаме Раул да бъде изцяло здрав, когато се върне в игра. Той е доста значим състезател за нас, само че би трябвало да бъдем търпеливи и да вземем верните решения. Няма да прибързваме и да поемаме опасности със здравето му ", сподели още португалският експерт.

По-късно през днешния ден Уулвърхамптън, който заема 14-о място във Висшата лига с 22 точки от 19 мача, гостува на Челси.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР