Мениджърът на Уест Хам Дейвид Мойс похвали отбора си за

...
Мениджърът на Уест Хам Дейвид Мойс похвали отбора си за
Коментари Харесай

Мойс: Не е важно как, важното е да си свършиш работата

Мениджърът на Уест Хам Дейвид Мойс похвали тима си за успеха с 2:1 над АЗ Алкмаар в първия конфликт от 1/2-финала в Лигата на конференциите. " Чуковете " трябваше да вършат поврат, само че въпреки всичко стигнаха до триумфа. Наставникът пък съобщи, че не е значимо по какъв начин, значимото е, че отборът му си свърши работата.

" Вярвам, че показахме сериозна резистентност. Вярвам, че тя е част от клуба и част от тима и имаме потребност от нея. Показвали сме я в огромни мачове в Премиър лийг. Само преди дни постигнахме огромна победа над Манчестър Юнайтед. Днес спечелихме с 2:1 в първи полуфинален мач в Европа, тъй че можем да кажем, че обстановката е добра. Когато става въпрос за шампионат за купа, няма значение по какъв начин, значимото е да си свършиш работата. Ние обаче още не сме изцяло подготвени, в противен случай. Предстои ни доста значима работа идната седмица ", съобщи Мойс.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР