Мениджърът на Тотнъм Маурисио Почетино заяви, че отборът му е

...
Мениджърът на Тотнъм Маурисио Почетино заяви, че отборът му е
Коментари Харесай

Почетино: "Тотнъм" вече е сред най-добрите в Европа и е време за титли

Мениджърът на " Тотнъм " Маурисио Почетино съобщи, че тимът му е към този момент на едно равнище с най-хубавите в Европа. Според аржентинеца " шпорите " са потвърдили това с успеха си с 3:1 против европейския клубен първенец " Реал " (Мадрид) в сряда.

" Сега принадлежим освен към най-хубавите в Англия, само че и в Европа. Това, което би трябвало да създадем, е да се придвижим да идващото равнище и да стартираме да печелим трофеи. Удовлетворени сме от представянето си, само че то няма да има значение, в случай че не спечелим нищо ", сподели Почетино след успеха против " Реал ".

Успехът оказа помощ на " Тотнъм " да оглави групата с 10 точки и се класира за осминафиналите в Шампионската лига. За последно англичаните играха във етапа на елиминациите през 2011 година, когато доближиха до четвъртфиналите.

Почетино има вяра, че тимът му има благоприятни условия и е подготвен да направи идната крачка към пробив в конкуренцията. " Способни сме да се борим с другите тимове на равнище физика и душeвност. Това е нещо, което всички в Европа ще видят ", сподели още Почетино.

 21-годишният Али беше в основата на успеха против
© Reuters

21-годишният Али беше в основата на успеха против " Реал " със своите два гола

Аржентинският управител дефинира вярата на неговите играчи в личните им качества като една от основните аргументи за положителните мачове в Европа през този сезон. Специалистът отдаде значимото на нападателя Деле Али, който означи два гола против " Реал ".

" Той (Али) е приказен. Започваме да усещаме, че става все по-добър с всеки минал ден. Имаме потребност да е на най-високо равнище, с цел да помогне на тима да реализираме триумфи ", добави Почетино.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР