Мениджърът на Тотнъм, Жозе Моуриньо, започва да губи търпение с

...
Мениджърът на Тотнъм, Жозе Моуриньо, започва да губи търпение с
Коментари Харесай

Моуриньо е отправил недвусмислено предупреждение към Бейл

Мениджърът на Тотнъм, Жозе Моуриньо, стартира да губи самообладание с Гарет Бейл. Уелсецът, който бе притеглен от Реал Мадрид чартърен до края на сезона, към момента няма никакъв важен принос за "шпорите ", а очевидно и не поставя особени старания това да се промени.

Медиите на Острова осведомят, че в формалния клубен ефирен канал е бил излъчен клип от подготовка на лондончани, на който се е чуло по какъв начин Моуриньо споделя на своя помощник Жоао Сакраменто за последния си диалог с Бейл, в който е споделил на уелсеца следното: "Искаш ли да останеш тук, или искаш да се върнеш в Реал и повече да не играеш футбол? "

Откакто се завърна в Тотнъм, Бейл е изиграл единствено 161 минути във Висшата лига, като стартира като титуляр едвам в един мач в шампионата. В неделя крилото остана неизползвана запаса даже в мача против последния тим в класирането - Шефилд Юнайтед.
function showNative(obj) { setTimeout(function () { if ($( ".suggested-news " ).length > 0) { var nativeAdNumber = $(`.suggested-news`).children().length; var movedFirstRowArticle; var nativeAdd = $(`` + `` + `` + `` + `
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР