Мениджърът на Тотнъм Антонио Конте остана много доволен от успеха

...
Мениджърът на Тотнъм Антонио Конте остана много доволен от успеха
Коментари Харесай

Конте: Победата над Ман Сити ще ни даде увереност

Мениджърът на Тотнъм Антонио Конте остана доста удовлетворен от триумфа с 3:2 над Манчестър Сити. Той счита, че тази победа ще даде спомагателна убеденост и самочувстние на неговите футболисти. Все отново той добави, че отборът му има още доста над какво да работи.

" Една победа не е задоволителна. Да не забравяме, че преди този момент допуснахме три следващи загуби. само че сигурно този триумф над Манчестър Сити ще ни даде убеденост и религия в това, което вършим. Има още доста какво да подобряваме. Тези футболисти са фантастични. Може би това е една от най-хубавите групи с играчи, с които съм работил в кариерата си до момента. Имаме над какво да работим, като най-важното е младите да насъбран тунжия опит. И в този мач трябваше много да се потрудим, с цел да стигнем до триумфа, само че играчите ми не се плашат от работата ", съобщи Конте.

" Ако очаквате да ви кажа, че е хубаво, че загубихме три следващи мача, няма да го направя. Просто тъй като ненавиждам да изгубвам. Но в това време те ни подтикнаха да покажем тази реакция, тъй като в два от последните мачове, без този против Челси, не заслужавахме да загубим. Но в Премиър лийг е мъчно и би трябвало постоянно да се борим и да даваме всичко от себе си на най-високо равнище. работим крепко над това и се любувам на работата си с тези играчи ", добави италианецът.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР