Мениджърът на Тотнъм - Антонио Конте говори за възможността Кристиан

...
Мениджърът на Тотнъм - Антонио Конте говори за възможността Кристиан
Коментари Харесай

Антонио Конте: Би било добра възможност за Ериксен, ако се завърне в Тотнъм

Мениджърът на Тотнъм - Антонио Конте приказва за опцията Кристиан Ериксен да се завърне в състава на лондончани. Халфът получи сърдечен арест по време на дуела от Евро 2020 против Финландия, като по-късно му бе подложен байпас. Поради тази причина той разтрогна контракта си с Интер, а в мометна е състезател на Брентфорд.

" Честно казано, бяха сюрпризиран от това развиване, тъй като мислех, че Кристиан има потребност от повече време, преди да се завърне да играе в Англия. Със сигурност Ериксен е част от историята на Тотнъм.

Да се завърне тук би било добра опция за него, за мен и за клуба. Сега той има контракт с Брентфорд, само че това е единствено за шест месеца. След това ще забележим какво ще се случи. Имах шанса да се видя с него в неделя и да поговорим. Видях го с неговото семейство.

Аз съм първият човек, който би желал да го види още веднъж на терена, тъй като дружно прекарахме доста добър интервал в Интер. Спечелихме шампионата и прекарахме два сезона дружно. Желая му всичко най-хубаво. Никога не знаеш какво може да се случи. Би било добре още веднъж да работим дружно ", сподели Конте.
 Тотнъм наложително би трябвало да заплати 50 млн. евро за Ромеро
Тотнъм наложително би трябвало да заплати 50 млн. евро за Ромеро

Антонио Конте харесва аржентинския национал
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР