Мениджърът на Тотнъм Антонио Конте бе номиниран за наградата за

...
Мениджърът на Тотнъм Антонио Конте бе номиниран за наградата за
Коментари Харесай

Куриоз: Конте номиниран за “Треньор на месеца” за само един мач на пейката

Мениджърът на Тотнъм Антонио Конте бе номиниран за премията за " Треньор на месеца ", макар че води " шпорите " в единствено един турнирен мач през февруари.

Италианецът неотдавна претърпя интервенция за премахване на жлъчката. Той бе край страничната линия за дуела с Лестър Сити в средата на предишния месец, който Тотнъм загуби с 1:4, само че лекарите му бързо му споделиха, че би трябвало да почива по-дълго време.

В останалите мачове на Тотнъм през февруари отпред на отбора бе помощникът на Конте Кристиан Стелини. Под негово управление лондончани завоюваха против Манчестър Сити и градските си противници Уест Хам и Челси, с цел да се изкачат от пето на четвърто място в класирането на британското състезание.

" Въпреки че води Тотнъм единствено в един мач през февруари, Конте бе директно замесен в мачовете на отбора от разстояние. Той помагаше за вземането на решения и подготвянето на тренировките, които бяха водени от Кристиан Стелини ", обявиха от Висшата лига.

Освен Конте, другите кандидати за премията за " Треньор на месеца " са мениджърът на Манчестър Юнайтед Ерик загар Хаг и мениджърът на Фулъм Марко Силва.

Очаква се Конте да се завърне на скамейката на Тотнъм още този уикенд при гостуването на Уулвърхямптън.
 Конте се завръща тази седмица Конте се завръща тази седмица
Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР