Мениджърът на Пирин (Благоевград) - Уорън Фийни даде интервю по

...
Мениджърът на Пирин (Благоевград) - Уорън Фийни даде интервю по
Коментари Харесай

Уорън Фийни: Всяка победа е важна

Мениджърът на Пирин (Благоевград) - Уорън Фийни даде изявление във връзка идния турнирен мач против Септември (Симитли). Ето какво показа наставникът на " орлетата " пред формалния уебсайт на клуба:

" Времето за подготовка не бе доста. Но мисля, че и на самите футболисти е по усета да играят повече мачове, в сравнение с да упражняват. Това е нещо, което разбрах още като играех в Обединеното кралство, където програмата на мачовете е доста наситена. Мисля, че сме готови, с цел да бъдем на нужното равнище от физическа позиция и освен.
 Уорън Фийни: Казах на момчетата да се учат от Байерн, Атлетико, само че завоюваха грозно
Уорън Фийни: Казах на момчетата да се учат от Байерн, Атлетико, само че завоюваха грозно

" Не съм удовлетворен "

Всички са подготвени да дадат 110% % от своите благоприятни условия за Пирин. Това, че всички са на линия и в добра форма, прави изборът ми сложен, само че всеки футболен треньор би желал да има подобен " проблем ". Съперникът почива през уикенда, тъй като такава е програмата, само че не мисля че това е толкоз значимо.

Във футбола никой нищо не може да ти подсигурява и да ти обещае. След мача със Септември (Симитли), който през лятото загубихме, доста хора бяха гневни и ни подлагаха на критика. Тогава споделих, че шампионата е дълго и това е маратонско тичане, а не спринт. Така че, да, ние ще създадем всичко допустимо, с цел да осъществим задачата ни обвързвана с промоцията и вървим към осъществяването на тази цел. Концентрираме се върху всеки идващ мач и гледаме да даваме всичко от себе си. Всяка победа е значима, всяка точка, която ти дава преимущество в класирането пред останалите, е значима. Хората възприемат идния мач със Септември като локално дерби, само че във всеки мач се дават по три точки за победа ".
 Пирин оглави Втора лига след триумф в Габрово
Пирин оглави Втора лига след триумф в Габрово

" Орлетата " надделяха с 2:0 Янтра
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР