Мениджърът на остана изключително доволен от представянето на неговия отбор

...
Мениджърът на остана изключително доволен от представянето на неговия отбор
Коментари Харесай

Клоп: Играчите не разбират защо при гола на Хендерсън бе отсъдена засада

Мениджърът на остана извънредно удовлетворен от представянето на неговия тим в дербито на Мърсисайд, което в последна сметка приключи при резултат 2:2, откакто на два пъти първенците повеждаха, само че допускаха равнене. В добавеното време гол на бе анулиран поради доста противоречива засада, като съгласно германеца никой от играчите му не схваща за какво това попадение не е било зачетено.

" Представянето ни бе на топ равнище. Мачът също. Добър дуел и за двата тима. Ние имахме очевидна доминация против тим, който е доста убеден. Това бе може би най-хубавият ни мач на " Гудисън ", откогато аз съм в Ливърпул. Резултатът обаче бе 2:2 по разнообразни аргументи.

За мен обстановката с Ван Дайк бе чиста дузпа, само че по-късно видях по какъв начин флагът се подвига. Все още си мисля, че нарушаването трябваше да бъде изгледано, само че това не се случи. Трябва да се допитаме до други хора за какво. Разбира се, това не е влизане, което един вратар може да си разреши в наказателното поле. Ако не бе отсъдена засада, това е стопроцентова дузпа. Пикфорд извади Ван Дайк от мача. Не видях добре обстановката с тази засада, само че видях голът на Хендерсън след паса на Садио. Не видях засада. Може би някой може да ми изясни за какво има такава.

Играчите на схващат за какво този гол е бил от засада.

Ситуацията с Ван дайк не е добра. Той играе с болки съвсем всеки мач, само че в този момент не можеше да продължи. Честни казано, Тиаго също не наподобява добре. Много съществено нарушаване против него ", съобщи Клоп.

Премиър лийг 5 кръг, събота 17 октомври  Евертън 2:2краен резулат  Ливърпул
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР