Мениджърът на Манчестър Юнайтед Ралф Рангник настоява, че всичко е

...
Мениджърът на Манчестър Юнайтед Ралф Рангник настоява, че всичко е
Коментари Харесай

Рангник: Тази победа показа, че нямаме проблем в съблекалнята

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Ралф Рангник упорства, че всичко е наред в съблекалнята на тима и успеха при гостуването над Лийдс с 4:2 в проливния дъжд е била доказателство за единството на тима. Два бързи гола на Хари Магуайър и Бруно Фернандеш с глави изведоха " алените дяволи " напред до почивката, само че Лийдс съумя да изравни в границите на минута.

Резервите Фред и Антони Еланга донесоха точките на Юнайтед.

" Това показване е най-хубавият отговор, който успяхме да дадем на някои изявления, че има проблеми в съблекалнята ни. Това беше мач, който може да се завоюва единствено с темперамент на тим ", счита Рангник.

" Беше значима победа предвид на резултатите в събота. Трябваше да спечелим и се надявам този триумф да ни даде спомагателна сила за мача с Атлетико в Мадрид от Шампионската лига и за този с Уотфорд в събота ", добави той.

" След 2:2 ни трябваха 5 минути да се опомним, само че реакцията ми бе страхотна, показахме зрялост и в действителност заслужавахме да спечелим ", сподели още германецът.

" След като изравнихме, имахме късмет да създадем 3:2, само че незабавно по-късно те вкараха. Трябва да се пазиме по-добре. Невъзможно е да не се тормозим, позволили сме 50 тола. Мислите ли, че не се тормозя и не поемам отговорност? ", попита репортерите мениджърът на Лийдс Марсело Биелса.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР