Мениджърът на Манчестър Юнайтед продължава да е поставен в трудна

...
Мениджърът на Манчестър Юнайтед продължава да е поставен в трудна
Коментари Харесай

Трима са аут за Юнайтед преди мача с Барселона

Мениджърът на Манчестър Юнайтед продължава да е подложен в сложна обстановка предвид на проблемите в неговия отбор. Нидерландецът удостовери, че още веднъж няма да може да разчита на Анъни, Антони Марсиал и Скот Мактоминей за дуела в неделя против Лийдс, като тримата най-вероятно ще са навън и за идния първи конфликт с Барселона от плейофа за Лига Европа против Барселона идната седмица.

Наставникът обаче отхвърли да упреква единствено и само комплицирания график, както и Световното състезание в Катар, което се организира в нетипично за подобен конгрес време. 

След това Ерик загар Хаг разяснява обстановката към промяната на Алехандро Гарначо против Кристъл Палас, когато той трябваше да бъде сменен, откакто се появи от скамейката, а след това седна на стълбите откъдето изгледа края на дуела.

“Мисля, че той се оправя добре и оказва въздействие върху играта ни. Срещу Лийдс се оправи добре, беше доста деятелен и оказа въздействие върху отбора, само че би трябвало да вкараш в такива обстановки. Той е доста прочувствен, желае да побеждава и да играе футбол, не желае да пропусне нито минута и това е хубаво нещо. Той е доста убеден и желае да способства на мачовете, само че приема решенията и тимът е постоянно над всичко, считам, че го знае. Смятам, че всеки един състезател би трябвало да е самоуверен и да пробва неща, когато са в полза на тима, ” съобщи мениджърът.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР