Мениджърът на Манчестър Юнайтед Оле Гунар Солскяр за пореден път

...
Мениджърът на Манчестър Юнайтед Оле Гунар Солскяр за пореден път
Коментари Харесай

Солскяр: Погба няма да напусне Юнайтед през януари

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Оле Гунар Солскяр за следващ път съобщи, че халфът Пол Погба ще остане в клуба най-малко до лятото. Норвежецът не пожела да разяснява слуховете за интерес на “червените дяволи ” към нападателя на Уулвърхемптън Раул Хименес.

Уулвс и Юнайтед нощес записаха нулево тъждество в дуел от 1/32 финалите на шампионата за Купата на Футболната асоциация.

“Погба няма да върви на никое място през януари. Слуховете за Хименес? Днес той игра отлично. Като цяло това е следващият класен футболист, свързван с трансфер в Манчестър Юнайтед. Не считам да разясня сходни спекулации ”, сподели Солскяр, представен от Военновъздушни сили. През сегашния шампионат Погба взе присъединяване единствено в шест мача, в които направи две асистенции. 28-годишният Хименес пък вкара 11 гола и подаде за осем в 27 мача на “вълците ”.

“Преиграване е по-добре от отпадане ”, добави Солскяр във връзка равенството с Уулвърхемптън. “В Купата на Англия постоянно е мъчно да се играе и през днешния ден получихме следващото удостоверение за това. Уулвс имаха положения, само че Серхио Ромеро на няколко пъти бе превъзходен. Това момче в никакъв случай не ни е подвеждало. Серхио е превъзходен човек и експерт. Обичам Купата на Футболната асоциация. Това, че ще би трябвало да изиграем още един мач е заслужено ”. /БГНЕС
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР