Мениджърът на Манчестър Юнайтед Оле Гунар Солскяр се е срещна

...
Мениджърът на Манчестър Юнайтед Оле Гунар Солскяр се е срещна
Коментари Харесай

Оле се срещна с голямата цел за зимния прозорец

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Оле Гунар Солскяр се е срещна с главната трансферна цел на клуба - голмайстора на Ред Бул Залцбург Ерлинг Холанд.

19-годишният Холанд се трансформира в сензацията на европейския футбол тази есен след отличното си показване в Австрия и Шампионската лига, като към този момент е свързван с трансфер в няколко гранда от Стария континент. По-рано тази седмица норвежкият национал посети базите на Република България Лайпциг и Борусия Дортмунд, а през вчерашния ден той е провел среща със сънародника си Солскяр, твърди Дейли Мейл.

Наставникът на "червените дяволи " се е опитал да убеди Холанд да избере офертата точно на Юнайтед, като задачата на британския клуб е да притегли гения още през януари.

Според таблоида другата огромна цел пред Манчестър Юнайтед е халфът на Атлетико Мадрид Саул Нигес, само че "червените дяволи " са наясно, че сходен трансфер няма по какъв начин да се осъществя през януари и те ще изчакат лятото, с цел да проведат своята атака за испанския национал. /БГНЕС
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР