Мениджърът на Манчестър Юнайтед Оле Гунар Солскяер изрази задоволството си

...
Мениджърът на Манчестър Юнайтед Оле Гунар Солскяер изрази задоволството си
Коментари Харесай

Солскяер: ВАР ни вдъхна живот

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Оле Гунар Солскяер изрази задоволството си от успеха при гостуването в отсрочен мач от първия кръг на Бърнли с 1:0, която изкачи " алените дяволи " на върха в класирането преди конфликта с първенеца Ливърпул през уикенда. Успехът не пристигна по никакъв начин елементарно, а в воин за гостите се трансформира Пол Погба, който осъществя в 71-ата минута. Двубоят беше белязан от няколко намеси на системата ВАР в ущърб на Манчестър Юнайтед, които по думите на Солскяер, са се трансформирали в катализатор за триумфа.

" Няма по какъв начин да не съм удовлетворен, когато печелим трите точки. През първите 30 минути не играхме доста добре, само че по-късно ВАР ни вдъхна живот. Голът на Хари Магуайър беше съвършен и момчетата се ядосаха от анулацията му. Наложи се да ги укротявам на полувремето. За обстановката в 27-ата минута е допустимо съдията да е бил прав, само че анулираният гол беше неточност. Пол Погба заби страховит гол, сподели превъзходен жанр.

Той игра доста мощно през днешния ден. Щеше да е по-лесно, в случай че бяхме отбелязали и повторно, само че ние не търсим лесни пътища. Вече се усещаме доста по-уверени преди такива мачове. Справяме се добре при гостуванията. Трябва да имаме вяра в себе си. Чака ни инспекция против първенеца. Това ще е прелестен тест за нас ", сподели Солскяер. Премиър лийг 1 кръг, вторник 12 януари  Бърнли 0:1краен резулат  Манчестър Юнайтед
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР