Мениджърът на Манчестър Юнайтед - Оле Гунар Солскяер, е сигурен,

...
Мениджърът на Манчестър Юнайтед - Оле Гунар Солскяер, е сигурен,
Коментари Харесай

Солскяер: Трябва да бъдем обединени

Мениджърът на Манчестър Юнайтед - Оле Гунар Солскяер, е сигурен, че всички в клуба би трябвало да бъдат обединени след митингите от страна на почитателите против клубното управление и изпълнителния вицепрезидент Ед Удуърд.

Запалянковците показаха недоволството си против управлението след успеха на " алените дяволи " с 4:0 над Норич в събота. Победата за Юнайтед беше трета в пет срещи, а тимът, воден от Солскяер, е на пета позиция в класирането във Висшата лига.

" Трябва да бъдем обединени като клуб. Ние сме едно семейство. Не съм сигурен дали футболистите са разбрали за митингите ", съобщи Солскяер пред медиите. През идната седмица 20-кратните първенци на Англия гостуват на устремения към купата Ливърпул.

" Само мога да кажа, че съм подсилен от притежателите и имам поддръжката на Ед. Задължително би трябвало да бъдем обединени. Публиката би трябвало да има доверие в мен и в това, което споделям. Вижда се, че вършим доста хубави неща ", сподели още норвежкият експерт. В сряда Юнайтед играе вкъщи с Уулвърхямптън в преиграване от третия кръг в шампионата за купата на футболната асоциация.
Премиър лийг 22 кръг, събота 11 януари  Манчестър Юнайтед 4:0краен резулат  Норич Сити
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР