Мениджърът на Манчестър юнайтед Жозе Моуриньо се яви в съда

...
Мениджърът на Манчестър юнайтед Жозе Моуриньо се яви в съда
Коментари Харесай

Моуриньо обяви за приключен случая с обвиненията за укриване на данъци

Мениджърът на " Манчестър юнайтед " Жозе Моуриньо се яви в съда в Мадрид, с цел да даде показания по обвиняване за укриване на налози от интервала, когато беше треньор на " Реал " (Мадрид). Португалецът разгласи, че е плащал налозите си.

Сега португалецът чака решението на прокурорите дали ще бъде стартират правосъден развой против него. По думите му казусът е завършен.

През юни градският съд в Мадрид внесе иск против Моуриньо, че дължи 3.3 милиона евро. Прокурорите обявиха тогава, че той не е заявил доходи от имиджовите си права за 2011 и 2012 година " за приемане на противозаконни облаги ".

Моуриньо съобщи след чуването пред съда, че е " уредил въпроса, като е платил ".

" Просто е. Напуснах Испания през 2013 година със знанието и убеждението, че връзките ми с данъчните управляващи са изцяло изрядни. Няколко години по-късно ми споделиха, че стартират следствие и в случай че желая да възстановявам обстановката, би трябвало да платя избрана сума ", съобщи той.

 Моуриньо разгласи за завършен случая с обвиняванията за укриване на налози
© Reuters

" Нито отговорих, нито се възпротивих. Платих и по този метод казусът е затворен. Бях тук за пет минути, с цел да кажа пред съда това, което оповестих и на вас (медиите). Нищо повече ", сподели Моуриньо след чуването.

Португалският експерт, който беше отпред на " Реал " в продължение на три сезона до лятото на 2013 година, имаше проблеми с данъчните през 2014 година Искане от прокуратурата тогава приключи със глоба от 1.15 млн. евро. По-късно обаче данъчните откриха, че част от информацията, показана в това съглашение, е неточна.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР