Мениджърът на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо потвърди появилото се в

...
Мениджърът на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо потвърди появилото се в
Коментари Харесай

Моуриньо потвърди голямата новина - Ибра, Погба и Рохо са в групата за утре

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо удостовери появилото се в британските медии съмнение, че дълго отсъствалите поради травми Златан Ибрахимович, Маркос Рохо и Пол Погба, са подготвени за игра. Тримата са изцяло възобновени и ще бъдат в групата за утрешния дуел с Нюкасъл.

" Играчите, които останаха тук по време на мачовете на националните тимове и се възстановяваха от травми, даже тези, които имаха огромни контузии, са подготвени за игра. Става дума за Погба, Ибрахимович и Маркос Рохо.

Вече мога да приказвам за Пол, тъй като той се завърна. Не можех да го върша, когато бе контузен, само че сами ясно можете да видите по какъв начин се представяше Манчестър Юнайтед преди контузията на Пол и по-късно. През предишния сезон Ибра игра съвсем всяка една минута. През този сезон се научихме по какъв начин да играем без него, само че той е доста значим за нас. Начинът, по който се пребори с тази травма, демонстрира, че е невероятна персона. Докато беше контузен, той бе същият експерт, какъвто постоянно е бил. Дали Златан и Лукаку могат да играят дружно? Добрите футболисти могат да играят дружно, елементарно е. Маркос Рохо също ни липсваше доста. Той към този момент игра с младите в сряда и е добре. Той е подготвен и убеден ", съобщи Моуриньо.
Jose Mourinho tells #MUTV that Paul Pogba, Zlatan Ibrahimovic and Marcos Rojo are all in contention to feature against Newcastle: https://t.co/laobw1QkmY pic.twitter.com/QnTHSV2OkU
— Manchester United (@ManUtd) November 17, 2017
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР