Мениджърът на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо планира да нанесе неочакван

...
Мениджърът на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо планира да нанесе неочакван
Коментари Харесай

Моуриньо потрива ръце заради разрива между Конте и Луис

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо възнамерява да нанесе непредвиден удар против някогашния си клуб Челси. Според " Дейли Експрес " португалецът ще насочи оферта за Давид Луис, воден от информациите за раздор сред бразилеца и Антонио Конте. Мениджърът на лондончани остави Луис отвън групата точно за дербито с Манчестър Юнайтед, а по-късно съобщи, че бъдещето на централния защитник на " Стамфорд Бридж " не може да се смята за несъмнено. Самият състезател бил доста неудовлетворен от решението и държанието на Конте.

Според " Експрес " Моуриньо следи доста деликатно обстановката и е подготвен да предприеме своя ход още през януари.

Интересното е, че Моуриньо и Луис работиха един сезон в Челси. През 2013/14 бразилецът стартира едвам в 15 мача в Премиър лийг, като по-често бе употребен в халфовата линия, защото тогава Специалния предпочиташе да залага на Джон Тери и Гари Кейхил в центъра на защитата. В края на акцията Луис бе продаден на ПСЖ за рекордните за защитник 50 милиона паунда. Моуриньо обаче е останал впечатлен от представянето на Давид през предишния сезон.

През лятото португалецът притегли различен някогашен състезател на Челси - Неманя Матич, а направи и несполучлив опит да вземе Вилиан.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР