Мениджърът на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо опроверга информациите, че е

...
Мениджърът на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо опроверга информациите, че е
Коментари Харесай

Моуриньо отрече за конфликт с Уудуърд и увери, че не е песимист

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо опроверга информациите, че е в спор с изпълнителния вицепрезидент на клуба Ед Уудуърд. Тази заран тематиката още веднъж бе подета в британските медии, като в " Мирър " се появи публикация, в която се твърдеше, че Специалния е споделил пред другари, че е останал доста отчаян от неналичието на поддръжка от страна на Уудуърд и в случай че е бил в различен клуб, е щял да напусне в символ на митинг. Напрежението сред двамата се породи от това, че вицепрезидентът не удовлетвори трансферните стремежи на португалеца. Част от почитателите на Юнайтед пък провеждат митинг против Уудуърд по този мотив.

Един от първите въпроси, заложени към Моуриньо на днешната му конференция, касаеш точно взаимоотношенията му с Уудуърд. Португалецът бе сбит, само че отсече: " Разбира се, че връзките ни са положителни. Няма никакъв проблем ".

След провалянето от Брайтън в медиите на Острова още веднъж се заприказва за вероятно уволняване за Моуриньо. Запитан за тези трудове, мениджърът отговори: " Не ме питайте за това, тъй като не чета какво написа във вестниците. Не познавам и 10% от написаното или от това, което се изрича по малкия екран. Не съм точния човек, който може да отговори на подобен въпрос. Вие сте песимисти, аз не съм ".

Португалецът разкри, че Неманя Матич и Антонио Валенсия са възобновили тренировки с отбора, само че решението дали ще играят против Тотнъм, ще бъде взето в неделя. Новото попълнение Диого Далот, който се възстановяваше от интервенция, също за първи път е упражнявал с тима през тази седмица.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР