Мениджърът на Манчестър Юнайтед Ерик тен Хаг заяви, че неговите

...
Мениджърът на Манчестър Юнайтед Ерик тен Хаг заяви, че неговите
Коментари Харесай

Тен Хаг: Всеки има разочароващи мачове

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Ерик загар Хаг съобщи, че неговите футболисти са задоволително издръжливи и ще могат да бъдат на равнище в утрешното посещение на Тотнъм, въпреки че единствено преди три дни трябваше да играят продължения при успеха над Брайтън на 1/2-финалите в Купата на Англия.

Нидерландецът акцентира, че занапред неговият отбор би трябвало да направи идната крачка в развиването си. Нещо, което почитателите на лондончани чакат от своя отбор след разочароващата загуба от Нюкасъл с 6:1 през уикенда.

“Нашите играчи са издръжливи. Няма да им е елементарно, само че могат да го създадат. Сега би трябвало да създадем идната стъпка и да покажем темперамент в мачове, които не се развиват по най-хубавия метод.

Всеки може да има разочароващи мачове, само че точно тогава би трябвало да прояваш качествата си и мощен темперамент, с цел да отговориш. Но аз съм управител на Манчестър Юнайтед, тъй че не съм в позиция да приказвам за тях.

Ние сме на различен стадий и би трябвало да се уверя, че футболистите ни са подготвени да се изправят на следващия ден против добър противник, положителни играчи, че са съсредоточени и имат нужната сила ", разяснява нидерландецът.

След това Тен Хаг бе запитан да разяснява Хари Кейн, който на следващия ден ще изведе Тотнъм с капитанската лента, само че от много време е свързван доста настоятелно с трансфер на “Олд Трафорд ” през лятото.

“Съвсем ясно е въздействието му върху играта на целия тим, само че ние би трябвало да се уверим, че имаме добър проект, както в първия мач. Тогава се справихме добре и на следващия ден ще се нуждаем също от добър проект. Трябва да се пазиме като тим, тъй като той е доста интелигентен състезател и не трябва да му разрешаваме да излиза на обстановки, тъй като може да окаже огромно въздействие върху дуела, ” изясни някогашният ментор на Аякс.

Накрая Тен Хаг бе запитан да разяснява обстановката към травмите в своя отбор, като най-сериозен интерес будеше положението на Бруно Фернандеш, който бе сменен с контузия по време на дуела в неделя и по-късно се появиха негови фотоси с защитен ботуш.

" Мартинес и Варан са навън. Трябва да забележим положението на Бруно Фернандеш, той остава под въпрос. Най-често пазим футболистите и не ги рискуваме, само че би трябвало да спадне отока, с цел да забележим по какъв начин е. Видяхме, че той изигра цялостен мач, въпреки да получи контузия през първото полувреме. Утре може би е прекомерно скоро, само че ще забележим какви са опциите. Останалите са добре, ” приключи наставникът.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР