Мениджърът на Манчестър Юнайтед Ерик тен Хаг заяви, че футболистът

...
Мениджърът на Манчестър Юнайтед Ерик тен Хаг заяви, че футболистът
Коментари Харесай

Тен Хаг: Манчестър Юнайтед е правилният клуб за Маркъс Рашфорд

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Ерик загар Хаг съобщи, че футболистът Маркъс Рашфорд играе значима роля в проектите му да трансформира тима в " най-хубавия клуб в света " и прикани нападателя да остане на " Олд Трафорд ", с цел да реализира упоритостите си.

Юнайтед за последно победи във Висшата лига на Англия през 2013 година и не е вдигал различен трофей откогато завоюва шампионата Лига Европа през 2017 година. Това е най-голямата суша без купа за " Червените дяволи " от 40 години насам, само че при Тен Хаг се вижда забележителен напредък.

25-годишният британски национал Рашфорд е незаместим титуляр за тима от Манчестър и е от основно значение за неговото възобновление. След завръщането си от Световното състезание в Катар младият централен нападател вкара 9 пъти в 9 мача от британското състезание и по този метод усили головата си сметка на 17 попадения във всички шампионати.
 Тен Хаг ще направи всичко, с цел да донесе трофей на
Тен Хаг ще направи всичко, с цел да донесе трофей на " Олд Трафорд "

Вижте детайлности

" Мисля, че той схваща, че Ман Юнайтед е верният клуб за него ", акцентира Тен Хаг, представен от АП. " Също по този начин тук, в този тим, той играе най-хубавия си футбол ".

Специалистът бе безапелационен, че " посредством своите футболни качества Рашфорд може да бъде от доста огромна изгода за " Червените дяволи ", а тима от своя страна ще му помогне да се доусъвършенства и да вкарва още повече голове. "

" Той е наясно, че е от основно значение за нас. Ако желаеме да реализираме мечтаните триумфи, ще имаме потребност от него. ", добави наставникът.

През декември Юнайтед продължи контракта на Рашфорд с още един сезон до лятото на 2024 година. Интерес към младия британски гений не липсва, като подобен има от първенеца на Франция Пари Сен Жермен.

" Надявам се, че към всички наши играчи ще има интерес от разнообразни клубове, тъй като това значи, че вършим добра работа, а тимът се показва по-добре от предстоящото. Това и е нашата цел ", сподели още нидерландецът.

" Искаме да изградим най-хубавия тим, първо в Англия, а по-късно и в Европа и в света ", приключи Ерик загар Хаг

По-късно в сряда Юнайтед гостува на Нотингам Форест в първи полуфинален мач в шампионата за Купата на Лигата.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР