Мениджърът на Манчестър Юнайтед - Ерик тен Хаг, остана доволен

...
Мениджърът на Манчестър Юнайтед - Ерик тен Хаг, остана доволен
Коментари Харесай

Тен Хаг: Много съм доволен, целта ни е да сме пресираща машина

Мениджърът на Манчестър Юнайтед - Ерик загар Хаг, остана удовлетворен от успеха на неговия отбор над британския вицешампион Арсенал в Ню Йорк с 2:0. „ Червените дяволи “ записаха трети следващ триумф в подготовката с голове на Бруно Фернандеш и Джейдън Санчо още до почивката.

„ Играхме доста добре и съм в действителност удовлетворен. Хареса ми какъв брой дейни бяхме. Това е методът, по който би трябвало да действаме. По време на подготовката можем да работим по построяването на избран жанр, само че се опитваме и да побеждаваме “, съобщи Тен Хаг.

„ Коби Майну? Той се показа отлично, беше доста убеден. Радвам се за него, тъй като напролет получи травма и не можа да се изяви. Манчестър Юнайтед постоянно е залагал на своите юноши. И в този момент имаме няколко млади момчета с нас, които оставят отлични усещания, само че не желая да подвигам прекомерно доста упованията към тях “, сподели още нидерландецът.

„ Пресирахме добре. Целта ни е да сме пресираща машина и всички да работят в синхрон. Направихме го и в двете полувремена, което беше значимо. Арсенал е доста мощен противник. Те направиха необикновен сезон и беше потребно да премерим сили с тях “, добави Тен Хаг.

Relentlessness:
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР