Мениджърът на Манчестър Юнайтед Ерик тен Хаг остана доволен от

...
Мениджърът на Манчестър Юнайтед Ерик тен Хаг остана доволен от
Коментари Харесай

Тен Хаг: Искам да бъдем като машина и да не правим грешки

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Ерик загар Хаг остана удовлетворен от минималната победа с 1:0 над Брентфорд в Премиър лийг. Така бе комплициран завършек на серията от три следващи мача без триумф и без маркиран гол от неговия отбор в шампионата. Наставникът съобщи, че желае отборът му да бъде като машина и да не прави неточности, въпреки да знае, че това е много сложна задача.

" Показахме добър футбол, изключително през първото полувреме. През втората част имаше повече борба. Срещу Брентфорд не се играе елементарно, само че видях пристрастеност и предпочитание да измъкнем успеха. Важно бе първи да вкараме гол. След това мачът стана по-лесен. Рашфорд още веднъж сподели страховит завършващ удар. Той се намира в топ форма и нека продължи по този начин до края на сезона. Ако резервира тази централизация и сила, ще продължи да бележи ", уверен е Тен Хаг.
 Тази седмица играйте в Carlsberg “Домът на почитателите ” с дербито от Премиър лийг сред Ливърпул и Арсенал Тази седмица играйте в Carlsberg “Домът на почитателите ” с дербито от Премиър лийг сред Ливърпул и Арсенал
Наставникът похвали и вратаря Давид де Хеа, който направи едно доста значимо избавяне в мача.

" Когато имаме потребност от Де Хеа, той е на линия. Когато губим фокус, стават неточности. Искам да бъдем като машина и да не вършим неточности. Днес направихме една и за благополучие те не съумяха да се възползват от нея, с помощта на чудесната интервенция на Де Хеа. Това е огромна победа в Премиър лийг, изключително против Брентфорд. В последните 16 мача те имаха единствено една загуба. Винаги се играе мъчно против тях, тъй че съм горделив от играчите си. Това ще ни даде спомагателна сила, само че в събота ни следва нов тежък конфликт с Евертън ", добави нидерландецът.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР