Мениджърът на Манчестър Юнайтед Ерик тен Хаг не само, че

...
Мениджърът на Манчестър Юнайтед Ерик тен Хаг не само, че
Коментари Харесай

Тен Хаг с много изненадваща прогноза за бъдещето на Роналдо

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Ерик загар Хаг освен, че за следващ път увери, че суперзвездата Кристиано Роналдо няма да напусне отбора през това лято, само че и изрази вяра, че нападателят ще остане на “Олд Трафорд” и след края на идващия сезон с помощта на уговорка в неговия контракт.

“Кристиано не се продава. Имам го в проектите си и виждам напред към взаимната ни работа. Ситуацията му е същата от предходната седмица в Банкок, няма смяна. Той тренира. Мисля, че всички знаем, че Роналдо е топ експерт и ще бъде във форма за старта на сезона. Това е последното нещо, за което се безпокоя. Добре осведомен съм, че в неговия контракт има алтернатива за удължаването му. Така че да, Кристиано може да остане оттатък идващия сезон ".

"Мисля, че той е в положение да пресира. В своята кариера Роналдо е посочил, че е кадърен на всичко. Аз съм сложил условията си, желаеме да играем по избран метод. Топ играчите могат да способстват, а в нашия състав Роналдо е безспорен топ футболист. Играчите диктуват метода, по който играеш. Особено футболистите, които вкарват голове, тъй като те са жизненоважни за тима. Ти изграждаш твоя тим към тях. Дали Кристиано ще се завърне в Манчестър идната седмица? Не мога да ви кажа засега”, съобщи Тен Хаг на конференция в Мелбърн.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР