Мениджърът на Манчестър Юнайтед Ерик тен Хаг имаше нелеката задача

...
Мениджърът на Манчестър Юнайтед Ерик тен Хаг имаше нелеката задача
Коментари Харесай

Бесният Тен Хаг коментира резила на Анфийлд

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Ерик загар Хаг имаше нелеката задача да се опита да изясни пред медиите позорната загуба с 0:7 от Ливърпул. “Червените дяволи ” претърпяха най-тежкото си проваляне от 92 години насам, а самият Тен Хаг за първи път в треньорската си кариера позволи загуба с толкоз победен резултат. 

“Мисля, че играхме добре през първото полувреме, само че допуснахме една неточност в организацията в отбрана малко преди почивката. През второто полувреме това на терена не бяхме ние. Представянето ни не съответстваше на нашите стандарти. Не играхме като тим. Отношението ни не беше професионално. Със сигурност съм доста сърдит ”, разяснява Тен Хаг. 

“Неприятно съм сюрпризиран, тъй като в последните седмици и месеци виждах тима в въодушевление и с готовност да побеждава във всеки мач. През втората част през днешния ден нямаше нищо сходно. Не се придържахме към проекта си и не си свършихме работата ”, продължи нидерландецът. 

“Не отговорихме на удара и това фактически беше непрофесионално. Вече сме доказвали, че може да вършим обрати, да вземем за пример в мачовете срещу Брентфорд и Манчестър Сити. Несъмнено, този резултат е огромен неуспех и нещо недопустимо за клуб като Манчестър Юнайтед. Изключително съм отчаян и даже ядосан. Трябва да приемем действителността и да подходим с нужната увереност ”, сподели още Тен Хаг. 

Юнайтед беше без загуба в 11 следващи мача във всички шампионати (9 победи и 2 равенства) преди днешното поражение. В исторически проект “червените дяволи ” са губили с по 0:7 още три пъти: от Блекбърн през 1926 година, от Астън Вила през 1930-а и от Уулвърхамптън през 1931-а.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР