Мениджърът на Манчестър Юнайтед - Ерик тен Хаг, е избрал

...
Мениджърът на Манчестър Юнайтед - Ерик тен Хаг, е избрал
Коментари Харесай

Тен Хаг е определил цел №1 за Манчестър Юнайтед през януари

Мениджърът на Манчестър Юнайтед - Ерик загар Хаг, е избрал нападателя на Бенфика - Гонсало Рамос, за цел №1 през зимния трансферен прозорец. „ Червените дяволи “ ще търсят нов таран след напускането на Кристино Роналдо предишния месец след неговото изявление, в което атакува клуба. Антони Марсиал и Маркъс Рашфорд са единствените варианти за върха на офанзивата все още на „ Олд Трафорд “ и привличането на нов нападател ще бъде главният приоритет на Юнайтед идващия месец.

Звездата на ПСВ Айндховен – Коди Гакпо, е името, което най-силно се свързва с трансфер в Юнайтед през последните няколко месеца. Изявите му на Световното състезание в Катар за Нидерландия единствено усилиха цената му. От нидерландския отбор признаха, че мъчно ще задържат своя голмайстор през януари.

Но не наподобява, че Гакпо е първият избор на нов нападател в Юнайтед. Според „ Calciomercato “, Тен Хаг персонално е избрал португалската звезда Рамос като своя алтернатива №1 и е оповестил пред управлението на „ алените дяволи “ своето решение. 

Man Utd's No 1 January transfer target 'chosen' by Erik ten Hag in potential £105m deal
— Express Sport (@DExpress_Sport)
21-годишният футболист изигра второстепенна роля за Бенфика през предишния сезон, когато Дарвин Нунес водеше офанзивата на португалския тим. Но Рамос в този момент е главен футболист за Бенфика, откакто Нунес бе продаден на Ливърпул, а португалският национал процъфтява в новата си роля на „ Естадио де Луж “. Той към този момент означи 15 гола в 22 изяви, като се регистрира и с шест асистенции. Нападателят влезе в международните заглавия на Световното състезание, защото означи хеттрик за „ мореплавателите “ при успеха с 6:1 над Швейцария на 1/8-финалите.

Но Рамос няма да излезе по никакъв начин на ниска цена на Юнайтед, защото Бенфика надали ще отстъпи от това да получи по-малко от записната сума в освобождаващата му уговорка, която е на стойност от близо 120 милиона евро.

Жоао Феликс от Атлетико Мадрид, Мемфис Депай от Барселона и Рафаел Леао от Милан са останалите имена в листата на Тен Хаг.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР