Мениджърът на Манчестър Сити Пеп Гуардиола загатна, че отново ще

...
Мениджърът на Манчестър Сити Пеп Гуардиола загатна, че отново ще
Коментари Харесай

Гуардиола: Трябва да запазим ритъма

Мениджърът на Манчестър Сити Пеп Гуардиола загатна, че още веднъж ще направи ротации в състава за мача от последния кръг на Висшата лига против Брентфорд в неделя. " Гражданите " преследват требъл и Гуардиола има тежката задача да балансира в търсене на прохлада у главните си играчи за финалните срещи от сезона.

Сити обезпечи третата си поредна купа във Висшата лига предходната седмица, само че предстоят два огромни финала за отбора за ФА Къп на 3 юни и в Шампионската лига на 10 юни.

На въпрос дали знае кого може да има разполагаем за мача с Брентфорд, мениджърът сподели: " Днес не, само че някои играчи са на половина подготвени. Състоянието на някои от тях се усъвършенства. Ще забележим в събота на тренировката по какъв начин се усещат. Трябва да запазим ритъма си преди дългата седмица. "

Гуардиола разсея подозренията, че Сити ще подцени гостуването на Брентфорд.

" Ще играем допустимо най-сериозно ", сподели той.

Бившият треньор на Барселона Гуардиола взе отношение и по отношение на расистките прояви против бразилския национал и състезател на Реал Мадрид Винисиус и посъветва испанската Ла Лига да се поучат от Висшата лига.

" В Англия са толкоз строги, знаят какво би трябвало да вършат. Това е проблем на всички места. Трябва да приемем разнообразието на хората, само че сега сме надалеч от това. Надяваме се, че можем да станем по-добри в Испания, само че не съм оптимист ", сподели Гуардиола.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР