Сергей Станишев обяви, че няма да се кандидатира повече за

...
Сергей Станишев обяви, че няма да се кандидатира повече за
Коментари Харесай

Станишев няма да се кандидатира за евродепутат

Сергей Станишев разгласи, че няма да се кандидатира повече за Европарламента, само че не се отхвърля от политиката. Завръща се в България, само че не е твърдо решил какво тъкмо ще прави. Отказа да разкрие детайлности дали ще прави нов план, тъй като не било правилно към партията му Българска социалистическа партия преди избори.

Бившият президент на ПЕС регистрира работата си като евродепутат до момента: " Аз съм политически човек. Но не непременно. Това не може да бъде изчегъртано. Вече съм зрял човек, само че съм запазил избрана политическа доверчивост и романтизъм, тъй като политиката не може да бъде битка за постове, те са единствено инструмент. Поради огромните ми задължения в Европа през последните години имах по-малко интензивност в България, само че се завръщам. "

Не внесе изясненост обаче какво тъкмо ще прави. Обясни, че решението му ще зависи от това дали в обществото има сила, очакване и нужда от нова политика за потегляне в нова посока. Не непременно, само че не го изключвам, добави Станишев, представен от " 24 часа "
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР