Няма потвърждение от МВР, че Мартин Божанов - Нотариуса е

...
Няма потвърждение от МВР, че Мартин Божанов - Нотариуса е
Коментари Харесай

Никола Минчев: Не съм участвал в казуса с Кирил за Корал

Няма удостоверение от Министерство на вътрешните работи, че Мартин Божанов - Нотариуса е бил техен помощник.

Така председателят на Комисията за инспекция на обстоятелства и условия, свързани с активността на групата към Мартин Божанов разяснява информацията от " Антикорупционния фонд ", че Нотариуса е бил осведомител на Министерство на вътрешните работи. 

" Темата не е завършена. Заради доста наситения информативен поток последно време и това, че не се реализира ротацията, тематиката за Мартин Божанов и " Осемте джуджета " потъна повече в осведомителния поток. Но ние ще продължим да я поддържаме, тъй като това е методът да принудим проверяващите органи да си свършат работата ", сподели още Минчев. 

Той сподели, че ще се намерения дали ще има такава комисия и в 50-ото Народно заседание. 

" Аз по никакъв метод не съм взел участие в проблема с подписването на Кирил Петков като шеф на " Да запазим Корал ". Работил съм по предишни закуси там, няма по какъв начин да кажа за какво и по какъв начин се появява името ми в документите ", разяснява тематиката със фалшифицираните подписи той.

Името на Минчев се появи като създател на един от документите, за които Атанас Русев от Сдружение " Корал " твърди, че е подправен.

Минчев изясни, че все още не е издирван за пояснения от прокуратурата, само че в случай че се свържат с него, е подготвен да даде показания.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР