Мениджърът на Манчестър Сити Пеп Гуардиола призова феновете на отбора

...
Мениджърът на Манчестър Сити Пеп Гуардиола призова феновете на отбора
Коментари Харесай

Гуардиола: Висшата лига е 11 месеца работа, работа, работа

Мениджърът на Манчестър Сити Пеп Гуардиола прикани почитателите на тима да вдигнат повече звук от нормалното в конфликта за купата с Арсенал на стадион " Етихад " в сряда.

Лидерът в класирането на Висшата лига Арсенал направи три следващи равенства и разреши на Сити да се приближи на пет точки, само че играчите на Гуардиола имат и два мача по-малко.
 Гуардиола не бил простак
Гуардиола не бил простак

Стоя в Манчестър Сити, тъй като е постоянен клуб, споделя мениджърът на " жителите "

" В сряда е край против тим, който е най-хубавият в Англия и е с пет точки пред нас ", сподели Гуардиола пред кореспонденти.

" Знам, че макар че приключиха наедно в последните три мача, методът, по който играят в огромни интервали от мачовете, е мъчно да им се противодейства. Това е значим мач за нас. Знаем, че при победа всичко ще бъде напълно в нашите ръце. Висшата лига е 11 месеца работа, работа, работа. И ние желаеме да се възползваме от тази опция. Не можем да го създадем сами. Надяваме се, че целият " Етихад " ще бъде цялостен три часа преди мача и почитателите ще вдигнат звук ", сподели още треньорът на Сити.

Гуардиола и преди е подлагал на критика последователите на клуба, че не дават задоволително поддръжка на тима. След обрата с 4:2 против Тотнъм през януари, Гуардиола сподели, че почитателите са " мълчали 45 минути ".
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР