Мениджърът на Манчестър Сити - Хосеп Гуардиола, заяви, че съдиите

...
Мениджърът на Манчестър Сити - Хосеп Гуардиола, заяви, че съдиите
Коментари Харесай

Гуардиола скочи на съдиите в Англия: Явно не знам правилата

Мениджърът на Манчестър Сити - Хосеп Гуардиола, съобщи, че съдиите във Висшата лига постоянно визмат изцяло нелогични решения. Той направи коментар по тематиката след успеха на „ жителите “ над Евертън с 3:1, пристигнала след поврат през втората част.

„ Всеки ден подсещам на играчите на какво са способни. Не би трябвало да падаме под личните си стандарти и това е огромна отговорност. Мисля, че играхме добре и през първото полувреме. След почивката заиграхме по-бързо, използвахме по-ефективно скоростта си по фланговете и нещата се получиха “, показа Гуардиола.

„ Нормално беше да се издигнат избрани въпроси, откакто спечелихме единствено един от предходните 6 мача. Ясно е, че резултатите са най-важни. Ние обаче сме покрай челото на класирането, същото се отнася за Арсенал, Тотнъм, Ливърпул и Астън Вила. Целта ни е първото място “, акцентира Пеп.

„ Съжалявам, само че не видях повтаряне на обстановката с дузпата. После ще ви кажа какво мисля. Не знам разпоредбите. В едни случаи се дава дузпа, в други - не. В Европа разпоредбите са напълно други. Може би един ден нещата ще станат по-ясни “, съобщи Гуардиола.

„ Контузията на Стоунс не наподобява добре, само че ще забележим какво е ситуацията. Травмата е в глезена “, добави наставникът на „ жителите “.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР