Мениджърът на Манчестър Сити Хосеп Гуардиола заяви, че няма никакъв

...
Мениджърът на Манчестър Сити Хосеп Гуардиола заяви, че няма никакъв
Коментари Харесай

Гуардиола: Ще бъдем глупаци, ако мислим, че сме изплашили Наполи

Мениджърът на Манчестър Сити Хосеп Гуардиола съобщи, че няма никакъв късмет футболистите му да подходят лековато към мача с Наполи в Шампионската лига. Той добави, че всеки в клуба би бил простак, в случай че чака елементарен дуел с водача в италианското състезание, откакто Стоук Сити е бил победен със 7:2.

Наполи е на върха в италианското състезание с осем победи от осем мача, а в група F на Шампионската лига е с една победа над Фейенорд и проваляне от Шахтьор Донецк. Мачът е на следващия ден на Етихад Стейдиъм, а Ман Сити преследва десета поредна победа във всички шампионати.

Отборът на Гуардиола е с две победи в Шампионската лига и единствено с едно тъждество от осем мача на върха в Премиършип. Те изляха цялата си мощност върху Стоук Сити, само че Гуардиола предизвести, че в Наполи надали са се тормозили от този резултат.

" Разбира се, в случай че нашите футболисти си мислят, че Наполи са напрегнат, е доста неуместно. Сега отивам да покажа на играчите ни какъв брой добър е идващият ни съперник в Европа. Само като гледаш и виждаш, че Наполи може да те убие с висока преса. Те даже могат да пресират и вратаря, когато му връщаме топката. Истински съм благополучен, че ни следва подобен мач. Ще бъде доста забавно, добави някогашният ментор на Барселона и Байерн.

Сити започва европейската си акция с победа с 4:0 над холандците от Фейенорд, а по-късно взеха и рутинна победа с 2:0 над Шахтьор.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР