Мениджърът на Манчестър Сити - Хосеп Гуардиола увери, че няма

...
Мениджърът на Манчестър Сити - Хосеп Гуардиола увери, че няма
Коментари Харесай

Гуардиола: Просто трябва да бъдем себе си и да спечелим един мач

Мениджърът на Манчестър Сити - Хосеп Гуардиола увери, че няма предпочитание тимът му да има шанс в утрешния реванш с Реал Мадрид от полуфиналите на Шампионската лига, защото испанецът избира отборът, който отиде на край, да го е заслужил с представянето си на терена.
 УЕФА разгласи дефинитивно къде ще се играе финалът в Шампионската лига
УЕФА разгласи дефинитивно къде ще се играе финалът в Шампионската лига

Остава в Истанбул

" Това може би е един от най-важните мачове, не можем да го отречем. Така е поради шампионата, поради противника, поради доста неща. Аз обаче споделих на играчите да го изживеят като голяма опция, да се насладят на момента. Невероятни късметлии сме, че сме тук и всичко е в нашите ръце. Всичко зависи от нас. Това е същинско благополучие. Не е нужно да вършим нещо извънредно. Просто би трябвало да бъдем себе си и да спечелим един мач, с цел да стигнем до финала. Имаме необикновено чувство. Каквото и да се случи, желая да благодаря и на играчите, и на почитателите, че още веднъж сме тук.

Няма да мисля прекомерно доста за на следващия ден, не се тормозете.

Емоциите ще бъдат налице и ще бъдат доста рискови. Ние имаме проект за мача. Трябва да играем малко по-добре, в сравнение с го направихме преди седмица, тъй че би трябвало да поправяме някои неща. Те се показват в това да сътворяваме повече благоприятни условия за нашите нападатели и хората, които са в предни позиции, да лишаваме повече топката. Играем против Реал Мадрид на полуфинал на Шампионската лига. Уважаваме противника, който е на-трудният, против който се изправяхме в последните години. Това е предизвикателство и ние го одобряваме ".
 Пеп Гуардиола се оплака от Евровизия
Пеп Гуардиола се оплака от Евровизия

Заради музикалния конкурс тимът му ще почива ден по-малко от Реал
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР